“Meer dan een Stok Achter de Deur”

Als je op zoek bent naar personal training Rotterdam die meer biedt dan alleen begeleiding, dan ben je bij Sportcoach Rotterdam aan het juiste adres.

Hier begrijpen we dat afvallen, aankomen, en het behalen van persoonlijke doelen complexe processen zijn. Het is meer dan alleen een kwestie van wilskracht; het gaat om een holistische benadering van je levensstijl.

Herken je deze strijd?

Vele vrouwen kampen met onzekerheid, het gevoel dat afvallen onbereikbaar lijkt, en de frustratie van het niet halen van hun doelen. "Waar moet ik beginnen als ik alles al heb geprobeerd?" is een vraag die we vaak horen. Bij Sportcoach Rotterdam, dé plek voor personal training Rotterdam, bieden we een luisterend oor en gepersonaliseerde oplossingen.

De Kracht van Personal Training 💪🏽

Ik als personal trainer in Rotterdam kan een wereld van verschil maken. Ik kijk naar het totaalplaatje: slaap, voeding, beweging, en stressmanagement. Afvallen en fitter worden is voor iedereen anders. Waar de één baat heeft bij meer beweging, kan voor de ander juist een aangepast eetpatroon cruciaal zijn. Bij Sportcoach Rotterdam creëren we samen met jou een plan dat past bij jouw unieke behoeften en doelen.

*Mijn Persoonlijke Ervaring *

Zestien jaar geleden worstelde ik zelf met overgewicht. Na vele mislukte diëten besloot ik een personal trainer in Rotterdam in de arm te nemen. Dit veranderde mijn leven. Binnen drie maanden verloor ik 20 kg en voelde me fitter en energieker. Deze transformatie inspireerde mij om vrouwen zoals jij te helpen hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

*Twijfel over Personal Training?*

Misschien twijfel je of een personal trainer Rotterdam iets voor jou is. Ik bied niet alleen de juiste eetschema’s en oefeningen, maar ook de emotionele steun en motivatie die nodig zijn om je transformatie werkelijkheid te maken.

Sportcoach Rotterdam:

Jouw Partner in Transformatie

Bij Sportcoach Rotterdam, jouw personal trainer Rotterdam, staat veiligheid voorop. Met mijn achtergrond, kledingmaat 38-40, en meer dan 15 jaar ervaring in het helpen van bijna 1000 vrouwen, garandeer ik een benadering die zowel veilig als effectief is. Samen maken we jou fit, gezond en blij.

Wat anderen zeggen...

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Het is erg fijn om van iemand advise te krijgen. Op internet staat veel informatie, maar dit is ook vaak tegenstrijdig en daardoor verwarrend. Met een persoonlijke coach kan je contact houden en de vragen stellen die je hebt. De tussentijdse meting geeft een goed beeld van hoe de voortgang is, want een weegschaal geeft slechts wat cijfers weer die geen inzicht geven in de verandering van je lichaam. Al met al ben ik stukken strakker, en afgevallen en zit ik op mijn streefgewicht!”

Charlene

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“In november 2017 ben ik gestart met het personal trainingstraject. Na twee zwangerschappen en schildklierproblemen, waren er de nodige kilo’ s aangekomen. Het traject heeft me een boost gegeven voor mijn zelfvertrouwen. Naast het afvallen, vind ik het fijnst dat ik me steeds fitter en vitaler ben gaan voelen. Het traject heeft me weer het enthousiasme voor het sporten terug gebracht, waardoor ik nu privé nog steeds met mijn personal trainer train. Ik ben op zeer kundige en professionele manier uitgedaagd om het beste uit elke training en mezelf te halen.

Ik ben erg dankbaar dat dit traject vanuit de werkgever aangeboden wordt. Het heeft zeker mijn leven op een positieve manier veranderd.”

Nazma

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Ongeveer een jaar geleden begon ik met personal training bij Mirjam. In 3 maanden tijd ben ik 20 kg afgevallen en van maat 46 naar maat 38/40 gegaan. Na de personal training ben ik begonnen met bootcamp. Mijn conditie is erg vooruit gegaan en zolang ik de bootcamp blijf doen, blijft mijn conditie in vorm. Dit is erg noodzakelijk, omdat ik een longziekte heb. Ik ben al eens lid van een fitnessclub geweest, maar hand nooit de motivatie om er heen te gaan. Bij de bootcamp hangt een fijne sfeer, we moedigen elkaar aan, maken grapjes, maar zijn ook erg fanatiek.”
Miranda