OFFLINE COACHING en je persoonlijke stok achter de deur:
Het fundament voor een prachtig lichaam is goede voeding. Dat zorgt voor beauty (stralende huid, lekker in je vel), brains (betere concentratie, meer helderheid, juiste mindset) en balans. Als jouw voedingsconsulente kijk ik naar je eetpatroon en maak voedingsschema’s die je op het lijf geschreven zijn. Het gaat niet alleen om de calorieën, maar om de juiste vetten, eiwitten en (hoeveelheid) koolhydraten.


Ik houd rekening met allergieën en voorkeuren, en ben jouw persoonlijke stok achter de deur. Al honderden vrouwen heb ik hiermee geholpen, inclusief mezelf. Ik beloof je dat je zelfs de gezelligste feestjes en etentjes doorkomt!


In short: Via Basic & Beautiful leg jij de basis voor een duurzame lifestyle change. 

Mijn belofte aan jou!

  • Je voelt je weer fit en gezond
  • Je bent afgevallen en je ziet er weer gezond en stralend uit
  • Je bruist van de energie
  • Je kunt in een handomdraai lekkere gerechten maken
  • Eten gaat moeiteloos omdat jouw boodschappen thuis komen
  • Je hongert jezelf niet meer uit maar stilt eindelijk je honger

Wat levert het je op?

In drie maanden weer fit, slank en beautiful

Simpel, maar effectief. Dit programma gaat back to your basics. We versterken jouw mentale en fysieke basis. Zo voel jij je mooi van binnen én van buiten. De basis daarvoor is goede voeding, dat zorgt voor beauty (stralende huid, lekker in je vel), brains (betere concentratie, meer helderheid, juiste mindset) en balans. Door jouw input en mijn coaching gaan we samen grootse resultaten halen!

Transformatie met een KICK-START!

Een goed begin is het halve werk. Toch is starten vaak het moeilijkste gedeelte. Daar wil ik je graag mee helpen. We geven jouw journey een kick-start met een intake van maar liefst anderhalf uur (!). Hierin gaan we gezellig jouw huidige lifestyle en eetpatroon doornemen.

Daily food plan

Een gezonde leefstijl zonder goede voeding bestaat niet. Uit ervaring weet ik dat wanneer jij het woord 'voedingsschema' leest, je terugdenkt aan die vervelende diëten die je alsmaar teleurstelden. Met mijn dagelijkse voedingsplannen zit je nergens aan vast. Je eet gezonder én met meer plezier!

Wekelijkse CHECK-UPS

In een traject van drie maanden zullen er veel ups maar ook veel downs plaatsvinden. Ik snap dat het soms lastig kan zijn om je doel scherp in het vizier te houden. Daarom hebben wij wekelijkse check-ups waarin jij jouw gevoel en progressie kunt delen. Hierna zullen we ook evalueren om jouw resultaat zo passend mogelijk te maken!

In 100 dagen fit!

Je hebt toegang tot het online programma in 100 dagen fit t.w.v. 197 euro. Het programma heeft vele workouts en ook leer je alles over vitamines, vetten en koolhydraten. Het neemt je mee in onderwerpen als mindset, dankbaarheid en ontspanning. Kortom; een compleet programma dat je geheel vanuit huis kan doen en dat voor 100 dagen lang.

Wat anderen zeggen...

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Hoe breng ik onder woorden wat dit traject voor mij betekent? Laat ik beginnen met waar ik enkele maanden geleden stond:
Schuld. Het schuldgevoel dat ik niet meer zorg draag voor mijn lijf. We kennen het allemaal. De drukte van het dagelijks leven. We dragen al zorg voor zoveel aspecten van ons leven, dat sport en gezonde voeding soms onderaan dit, al zo lange, to-do lijstje komt te staan. Aan de ene kant heel begrijpelijk maar diep van binnen was het aan me aan het knagen.

Pijn. Iedere dag is pijn in meer of mindere mate deel van mijn leven. Hypermobiliteit en lage rugklachten zorgen ervoor dat mijn lijf niet altijd doet wat ik wil. Regelmatig voel ik mij niet de 28-jarige die ik ben. En ja, daar baal ik van.

Schaamte. Ik ben heel goed in anderen vertellen hoe mooi ik ze vind. Helaas kan ik mijzelf deze dienst mijzelf niet altijd even goed verlenen. Ik heb het er over de jaren moeilijk mee gehad. Ik wil tevreden zijn met mijn lichaam. Maar ben hier niet altijd even succesvol in gebleken.

Sinds ik met Mirjam aan de slag ben gegaan vallen er opeens puzzelstukjes op zijn plek, waarvan ik eigenlijk niet wist dat ik deze kwijt was. Ten eerste, ik ben bezig! Ik kan dat schuldgevoel aan de kant schuiven. Ik let op mijn voeding, sport ondertussen 3 keer per week en vind het nog leuk ook. Wie had dat gedacht. Het is een enorme boost voor mijn zelfbeeld. Niet omdat ik er meteen nou zoveel beter uitzie, maar omdat ik mij er eigenlijk niet bij neer kon leggen dat ik niet meer deed om voor mijn eigen gezondheid te zorgen.Mijn pijn is nog niet in verleden tijd. Maar ik ben samen met Mirjam en haar collega’s hard aan het werk om mijn spieren op te bouwen, zodat deze mijn over flexibele lijf beter bij elkaar kunnen houden. Iedere sessie heb ik het gevoel dichter bij mijn 28-jarige lijf te komen. Els ik zo doorga hoeft dat niet te stoppen bij 28!Nog even, en dan ben ik de schaamte voorbij. (Is natuurlijk het doel ;). Je onzeker voelen over je lijf is zo menselijk dat we dat niet zomaar buiten spel zetten. Toch heb ik me in jaren niet beter gevoeld. Al het bovenstaande heeft een grote bijdrage geleverd aan mijn zelfbeeld. En ik voel me vooral gesterkt dat schoonheid niet in de kilo’s zit. De mensen die ik heb leren kennen in de bootcamp en de verschillende coaches (met Mirjam in de spotlight) hebben me opnieuw doen realiseren dat wel wat dankbaarder mag zijn voor mijn hardwerkende lichaam. En de veranderingen die ik iedere week zie maken me enthousiast om door te blijven gaan. 32 centimeter in omtrek afgevallen in 6 weken.

En ik vind het allemaal nog leuk ook! Ik ben me steeds verder aan het verdiepen in de materie rondom de werking van het lichaam en de positieve en negatieve invloed die wij hier zelf op uit kunnen oefenen. Ook merk ik dat ik dit steeds vaker probeer toe te passen bij de doelgroep waar wij mee werken. Krachttraining is daadwerkelijk een uitdaging waarvan ik geniet. Conditietraining zal nooit mijn favoriet worden, maar neem ik er met alle liefde bij als het betekend dat ik in deze opwaartse flow verder kan gaan!

Mocht het nog open staan voor discussie binnen onze organisatie of het voortzetten van deze ft-initiatieven zin heeft, dan kan ik volmondig zeggen: Ja.”

Nana

Jouw investering voor dit programma: € 850,-

Betalen in 3 termijnen van € 297,- is ook mogelijk. Vul dan het contactformulier in.