Ben je gefrustreerd over je huidige levensstijl en wil je er deze keer een gegarandeerde verandering in brengen?

Met mijn transformatie programma bouwen we, in 3 maanden, samen aan een verandering waar je jarenlang van profiteert!


Je wordt ondersteund door een team die al honderden vrouwen zoals jij hebben geholpen met langdurige verandering.


Oh en voordat ik het vergeet: het is niet voor niets een super deluxe programma. Je krijgt verbluffende extra’s!


Wil je meer weten? Scroll dan verder! Ben je er al uit? Druk dan snel op de knop en zet de eerste stap naar een betere ‘ik’!

Herken jij jezelf hierin?

 • Je bent succesvol en goed in wat je doet, maar ook gefrustreerd; je bent klaar met je gewicht en levensstijl
 • Je snakt ernaar jezelf naar een next level te tillen, en je weet dat je begeleiding nodig hebt
 • Je neemt je gezondheid serieus, en wil serieus, niet bij de neus genomen worden door loze dieet beloftes
 • Jij en je lijf verlangen naar blijvende resultaten, geen quick fix
 • Je bent klaar voor een no-nonsense commitment en bereid te investeren: tijd, geld en energie

HET IS LASTIG

Zo zeker als jij je voelt in je baan, zo onzeker voel jij je over je gewicht. Je zit niet lekker in je vel en dat wil je wel, niets liever zelfs. In zekere zin zit je succes in de weg. Eerst je werk, dan de rest, inclusief je gezondheid, voeding en gewicht.

Misschien wil je ook een beter voorbeeld zijn voor je kinderen en je partner, of voor je omgeving in het algemeen. Onbewust geef je hen jouw visie op gezondheid en je gevoel over jezelf door. Dat weet je, het doet pijn, je bent ready for change.

De kennis is er. De motivatie is er. De bereidheid is er. Nu gaat het om doen. Om de knoop door te hakken en actie ondernemen.
Tegelijk zoek je een no-nonsense maar liefdevolle aanpak, waarbij je zelf verantwoordelijk wordt gehouden voor je resultaten.
Je wilt blij en gelukkig zijn met jezelf en bruisen van energie.

Wat je wil is 100% genieten van je succes, met hulp van voeding, coaching en beweging!

Ik ga je laten ervaren dat compassie in combinatie met commitment het verschil maakt. Dat persoonlijke coaching luchtig kan zijn en dat samen naar oplossingen zoeken precies dat is wat je nodig hebt.

Ik help je om de behaalde resultaten te behouden voor de rest van je leven. Dat heb ik inmiddels bij honderden vrouwen mogen doen. 100% van mijn klanten realiseert een fitte, gezonde levensstijl en groeien door naar de beste versie van zichzelf. Dit programma is perfect voor bijzonder enthousiaste en gemotiveerde vrouwen die willen investeren in hun gezondheid en lifestyle. Vrouwen die echt een blijvende verandering in hun levensstijl willen realiseren, onder professionele en persoonlijke begeleiding.

Mijn belofte aan jou!

 • 5-15 KG gewichtsverlies
 • Je voelt je weer blij en gezond
 • Je bruist weer van energie
 • Je voelt je fit en vitaal
 • Je weet alles over de juiste voeding
 • Geen jojo-effect meer door de juiste kennis
 • Strakker en fitter

ZERO TOLERANCE, 100% COMPASSIE

Het No-Nonsense lifestyle, sport en coach programma werkt uitsluitend op basis van toelating. Het is niet voor iedereen geschikt. Toelating gebeurt op basis van motivatie. Er is niets vrijblijvend aan dit programma. Als jij niet de absolute wil hebt om een geweldig resultaat te behalen, dan is ons programma helaas (nog) niet voor jou. We verwachten van jou 100% inzet, en dat mag je ook van mij verwachten. Maak je klaar voor blijvende verandering.
Je zult verbaasd zijn van het resultaat, dat beloof ik je.
Ik heb inmiddels al honderden vrouwen geholpen om de meest succesvolle, no-nonsense versie van zichzelf te worden.

DOEL BEHAALD? Dan beloon ik jou met een nieuwe look! Je krijgt een gratis knip/styling beurt en een fotoshoot. Daarnaast krijg je een prachtig cadeau van mij en gaan we jouw succes vieren tijdens een heerlijke lunch.

KWALITEIT BOVENAAN: VIP-DAG MET ARTS EN MEDISCHE BLUE PRINT

Voordat we van start gaan, plannen we een VIP dag in, waarbij we een uitgebreide intake doen met hulp van een lifestyle en preventie-arts die meer dan 25 jaar ervaring heeft op dit vlak. We meten gedurende twee weken jouw glucosewaarden (hierop word je voeding aangepast), je wordt gewogen, je bloeddruk wordt gemeten, we bepalen je vetpercentage en je krijgt een allergie test en er wordt in overleg bloed geprikt.
De focus ligt enerzijds op je medische geschiedenis, anderzijds op jouw (gezonde) verlangen voor de toekomst. Samen bepalen we jouw doelen, we stellen vast waar je bent en waar je naar toe wil. Het resultaat van de VIP dag is een persoonlijke blueprint. Dat is je uitgangspunt voor het traject, tussendoor word je regelmatig opnieuw gewogen en getest. We monitoren je lichaam continu om gezondheidsrisico’s uit te sluiten.

Wat anderen zeggen...

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Het is erg fijn om van iemand advise te krijgen. Op internet staat veel informatie, maar dit is ook vaak tegenstrijdig en daardoor verwarrend. Met een persoonlijke coach kan je contact houden en de vragen stellen die je hebt. De tussentijdse meting geeft een goed beeld van hoe de voortgang is, want een weegschaal geeft slechts wat cijfers weer die geen inzicht geven in de verandering van je lichaam. Al met al ben ik stukken strakker, en afgevallen en zit ik op mijn streefgewicht!”

Charlene

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“In november 2017 ben ik gestart met het personal trainingstraject. Na twee zwangerschappen en schildklierproblemen, waren er de nodige kilo’ s aangekomen. Het traject heeft me een boost gegeven voor mijn zelfvertrouwen. Naast het afvallen, vind ik het fijnst dat ik me steeds fitter en vitaler ben gaan voelen. Het traject heeft me weer het enthousiasme voor het sporten terug gebracht, waardoor ik nu privé nog steeds met mijn personal trainer train. Ik ben op zeer kundige en professionele manier uitgedaagd om het beste uit elke training en mezelf te halen.

Ik ben erg dankbaar dat dit traject vanuit de werkgever aangeboden wordt. Het heeft zeker mijn leven op een positieve manier veranderd.”

Nazma

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Ongeveer een jaar geleden begon ik met personal training bij Mirjam. In 3 maanden tijd ben ik 20 kg afgevallen en van maat 46 naar maat 38/40 gegaan. Na de personal training ben ik begonnen met bootcamp. Mijn conditie is erg vooruit gegaan en zolang ik de bootcamp blijf doen, blijft mijn conditie in vorm. Dit is erg noodzakelijk, omdat ik een longziekte heb. Ik ben al eens lid van een fitnessclub geweest, maar hand nooit de motivatie om er heen te gaan. Bij de bootcamp hangt een fijne sfeer, we moedigen elkaar aan, maken grapjes, maar zijn ook erg fanatiek.”
Miranda

Wat kun je verwachten?

 • Live VIP - Health Check DAG (t.w.v. € 1.800) Tijdens deze dag bepalen we jouw persoonlijke lifestyle doelen en je krijgt een uitgebreide medische check-up van een arts. Inbegrepen: meting van je glucose waarden (gedurende 2 weken), weging, bepaling vetpercentage, bloeddrukmeting
 • Dagelijks recepten voor ontbijt, lunch en diner (t.w.v. € 200)
 • Wekelijkse personal training van 60 min per keer (t.w.v. € 1500)
 • Wekelijkse app call van 15 minuten (t.w.v. € 400). Hierin stel je al jouw vragen en geeft je gewicht door.
 • Maandelijkse live lifestylesessie van 15 minuten (t.w.v. €200) Inclusief weging en voortgangsgesprek n.a.v. je rapportage
 • Online leeromgeving met lessen, formats, work-out video’s, stappenplannen etc. (t.w.v. €1.997)
 • Onbeperkt email support en compassie (t.w.v. €2.650)
 • Feestelijke afsluiting inclusief luxe lunch in Rotterdam en een High End kappersbeurt inclusief hoofdmassage, haarverf/knippen en fotoshoot door professionele fotograaf (t.w.v. €950,-)

Jouw investering voor dit programma: € 5.500,-

Betalen in 4 termijnen van € 1.375,- is ook mogelijk. Vul dan het contactformulier in.