personal

training

Sporten aan huis en in parken

JOUW PERSOONLIJKE (SPORT)COACH IN EN ROND ROTTERDAM​

Gezonder leven… We willen het eigenlijk allemaal, maar hebben er vaak de tijd of motivatie niet voor. Dan is het fijn om een professionele coach aan je zijde te hebben, die je helpt om jouw doelen snel en effectief te realiseren. Bij Sportcoach Rotterdam vinden wij dat zulke hulp voor iedereen bereikbaar moet zijn.

Personal Training - Sportcoach Rotterdam
Home 2

Of het nu gaat om afvallen, fitter worden, ontzwangeren, of gewoon lekkerder in je vel zitten; wij helpen je met een trainingsprogramma dat helemaal op jouw lijf is geschreven. Aan de hand van enkele metingen en jouw persoonlijke doelen, helpen wij je om het allerbeste uit jezelf te halen.

Zet vandaag nog de eerste stap naar een betere jij. Kies voor Sportcoach Rotterdam

Weinig tijd?!

Heb je weinig tijd en wil jij toch het maximaal resultaat uit jouw training halen? Maak snel een afspraak met Sportcoach Rotterdam!

MEer Motivatie!

Gebruik je dat abonnement bij de sportschool niet of veel te weinig? Kun jij wel een stok achter de deur gebruiken om je te motiveren? We helpen je te worden wie je wilt zijn

Snel resultaat

Heb je behoefte aan maatwerk en wil je daarnaast snel resultaat behalen? Met onze pakketten vanaf € 30,00 euro per week, ligt personal training voor iedereen binnen handbereik

Personal Training

 • Je krijgt effectieve begeleiding
 • Je krijgt persoonlijke aandacht
 • Het programma is volledig op jou afgestemd
 • Je werkt aan een optimaal resultaat
 • Je bespaart tijd
 • Je bespaart op een sportschool-abonnement
 • Je pakt alles aan: total body en mind coaching
 • Een personal trainer werkt zeer motiverend.

Traingsvormen

Personal training kan voor iedereen wat anders betekenen. Bij Sportcoach Rotterdam kun je onder andere terecht voor:

 • High Intensity Interval Training (HIIT)
 • Tabata
 • Trx training
 • Bootcamp Euromastpark Rotterdam
 • Bootcamp Kralingen Rotterdam
 • Bootcamp Marconiplein Rotterdam
 • Kettlebell

small group training

Small Group Training is dé oplossing voor mensen die onder begeleiding van een personal trainer willen sporten en, samen met collega’s, partner of vrienden/vriendinnen, de kosten laag willen houden:

 • Je beschikt over de expertise van een personal trainer, maar deelt de kosten

 • Kortlopende contracten niet langer dan 3 maanden (voor 12 lessen)

Sportcoach Rotterdam - Trainer Mirjam

Over Mirjam

Even voorstellen, Mirjam Koornneef
Elk verhaal heeft een begin. Dit is het mijne: een kleine 20 kilo zwaarder en vele onsuccesvolle diëten geleden, schakelde ik zo’n 13 jaar geleden de hulp in van een personal trainer. En wat een verschil maakte dat.

Anderen over mirjam

Personal Training Resultaten - Samdra

Heel lang wilde afvallen maar niet lukken. Ik heb in de afgelopen jaren heel veel verschillende pogingen gedaan, maar niets hielp. De coaching van Mirjam heeft daar eindelijk verandering in gebracht. De verandering van mijn leefstijl heeft mij enorm veel geholpen en ik ben dan ook eindelijk heel veel gewicht kwijt. Ik ben van het gezond leven gaan genieten en de persoonlijke begeleiding is een geweldige motivatie om door te blijven gaan!

Sandra

Personal Training Resultaten - Samira

Mirjam heeft me vele manieren gegeven om makkelijk op dieet te gaan en het gaat hartstikke goed. Ik ben met mijn eerste gewicht van 107kg naar 77kg gegaan dus het is een grote stap vooruit gegaan. Gebruik de tips en je zult een geweldige dieet en oefeningen krijgen van Mirjam

Samira

Personal Training Resultaten Hanan

Ik ben 7 kg afgevallen en vond de trainingen erg leuk! De trainingen waren zwaar, maar ook erg gezellig. En Mirjam: Je bent lief!

Hanan

Laatste Blogs

Meester Over Je Gedachten

Meester Over Je Gedachten

Quote: “Er is slecht een weg naar geluk en dat is op te houden met je zorgen maken over dingen waar je

Balans

Balans

Vind jouw balans: Wanneer we stress ervaren, reageert het lichaam vrijwel direct door cortisol (stresshormoon) aan te maken. Een beetjes stress op zijn tijd is niet erg, maar langdurige stress is funest voor je lichaam. Cortisol wordt aangemaakt in de bijnieren als reactie op een angst- of stressprikkel.

Home 3

Grijp je geluk en pak de regie

Quote:  “Drie essentiële zaken voor geluk in dit leven zijn, iets te doen hebben, iets om van te houden, en iets om

Liefde

Liefde en van Jezelf Houden

Quote:  “Behandel jezelf zoals een liefdevolle moeder onvoorwaardelijk van haar kind houdt en haar verzorgt, dan gaat het leven een stuk makkelijker.” 

Scroll naar boven
Scroll naar top