Sporten & zwanger programma

Zo, dan ben je ineens zwanger en kan je een stuk minder doen dan je gewend was. Je lichaam verandert iedere week weer een beetje meer. Je lijf schreeuwt om energie, je hormonen gieren door iedere vezel van je lijf en ondertussen groeit er een groot wondertje in je.

Zwanger zijn is voor de een de hemel en voor de ander een mini-hel. Zo gaat de ene zwangere fluitend de 40 weken door en de ander ligt alleen maar op bed. Als je zwanger bent is het juist fijn dat je blijft sporten. Dit is goed voor moeder en kind. Het is ook aangetoond dat zwangere vrouwen die sporten beter door de zwangerschap heen komen, fitter zijn en na de bevalling ook weer sneller hersteld zijn. 

Ontzwangeren


Ook na de zwangerschap help ik je bij je herstel, zodat je weer snel terug in shape bent. Het online programma ‘zwanger en sporten’ geeft je online begeleiding hierin waarbij de focus ligt op video workouts en tips betreft voeding en buikvet verlies. 

ZWANGER, SPORTEN EN WEER ONTZWANGEREN 1

programma

Als personal trainer ben ik gespecialiseerd in moeder en kind. Ik kom hiervoor bij jou aan huis of buiten ergens bij jou in de buurt, maar ik heb hiervoor ook een online programma ontwikkeld genaamd ‘Zwanger en Sporten’. Natuurlijk kan je ook bij mij terecht voor een plan op maat zodat je voor en na de bevalling fit bent en lekker in je vel zit en snel weer back in shape zult zijn. In het online programma heb je onbeperkt toegang tot verschillende workouts speciaal voor tijdens en na je zwangerschap. Zowel online als bij een plan op maat werk ik met voeding, sport en een belly attack. Alles wat nodig is om weer snel van je zwangerschapskilo’s af te komen. 

De investering voor het online programma Zwanger en Sporten is €47

Ga je liever voor een plan op maat? Neem dan contact met me op.

Scroll naar boven
Scroll naar top