Tip 5: Train door Plezier te Hebben

Train door plezier te hebben. Soms lijkt sporten ontmoedigend of dat het veel werk is. Misschien heb je ook gewoon niet de motivatie om een ​​lange training te doen omdat je het mooi vindt?

Een tip die ik graag aanbeveel, is om een ​​aantal van je favoriete hobby’s of sporten mee te nemen!

Meer Plezier

Als je bijvoorbeeld niet van hardlopen houdt omdat je je verveelt, kun je meedoen aan een voetbalcompetitie waar je aan je cardio kunt werken, maar ook een leuk spel kunt spelen!

Sporten vinkt niet alleen lichaamsbeweging aan in je takenlijst, maar je krijgt ook kwaliteitsentertainment en het kan zelfs een manier zijn om met vrienden om te gaan.

Plezier

Als je momenteel echter geen sport beoefent of er nooit echt aan begonnen bent, zijn er nog steeds tal van redenen waarom het een goed idee is om je normale training te verschuiven naar sporten. Wist je bijvoorbeeld dat mensen die gewoonlijk aan sport doen, over het algemeen een betere kwaliteit van leven hebben dan degenen die de hele dag rondhangen en niets doen?

Als je aan activiteit wilt doen, maar het gevoel hebt dat hardlopen te veel is, kun je een vriend (in) vragen om een ​​lange wandeling met je te maken!

Plezier met Vriend(in)

Tip 5: Train door Plezier te Hebben 1

Hierdoor blijf je betrokken en kun je een goed gesprek en plezier hebben met je vriend (in).

We beschouwen actief zijn en sporten vaak als twee verschillende dingen … Maar dat is niet waar! Door actief te zijn, bouw je spieren op, blijf je in beweging en draag je bij aan je goede gezondheid.

Trainen met andere mensen is ook een goede manier om gemotiveerd te blijven en op koers te blijven met je doelen. Wanneer je met andere mensen traint, word je meer betrokken omdat je je trainingsvrienden niet in de steek wilt laten. Je bent ook meer gemotiveerd en hebt meer plezier, omdat je met anderen kunt lachen terwijl je de “oh zo geliefde” burpees doet!

Volg mij op Instagram voor meer snelle tips!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top