Wat anderen zeggen....

Mandy

“Sporten met Sportcoach Rotterdam en met Mirjam heeft mij ontzettend geholpen om eindelijk de knop om te zetten. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn eet-en sportpatroon, en weet nu goed wat wel en niet kan. Zonder haar was het mij niet gelukt om zoveel af te vallen en mijn levensstijl te veranderen.”

Helga

“Vanaf januari bezig met bootcamp en persoonlijke training. Na een moeilijke periode de stap gewaagd. Geen verwachtingen. Vergeet nooit mijn eerste training. Kon geen woord meer uitbrengen. Nu maanden later veel meer conditie en heel veel cm minder. Trots op wat ik doe en dat ik het zo leuk blijft vinden. Al blijf ik elke week weer mopperen op me trainster haha. Ik heb veel meer energie gekregen en het heeft duidelijk ook zijn positieve uitwerking op mijn werk. Nooit gedacht dat ik dit allemaal zou kunnen. Blij dat dit in me leven is gekomen.”

Charlene

“Het is erg fijn om van iemand advise te krijgen. Op internet staat veel informatie, maar dit is ook vaak tegenstrijdig en daardoor verwarrend. Met een persoonlijke coach kan je contact houden en de vragen stellen die je hebt. De tussentijdse meting geeft een goed beeld van hoe de voortgang is, want een weegschaal geeft slechts wat cijfers weer die geen inzicht geven in de verandering van je lichaam. Al met al ben ik stukken strakker, en afgevallen en zit ik op mijn streefgewicht!”

Testimonials 1
Testimonials 2
Nazma

“In november 2017 ben ik gestart met het personal trainingstraject. Na twee zwangerschappen en schildklierproblemen, waren er de nodige kilo’ s aangekomen. Het traject heeft me een boost gegeven voor mijn zelfvertrouwen. Naast het afvallen, vind ik het fijnst dat ik me steeds fitter en vitaler ben gaan voelen. Het traject heeft me weer het enthousiasme voor het sporten terug gebracht, waardoor ik nu priv√© nog steeds met mijn personal trainer train. Ik ben op zeer kundige en professionele manier uitgedaagd om het beste uit elke training en mezelf te halen.

Ik ben erg dankbaar dat dit traject vanuit de werkgever aangeboden wordt. Het heeft zeker mijn leven op een positieve manier veranderd.”

Miranda

“Ongeveer een jaar geleden begon ik met personal training bij Mirjam. In 3 maanden tijd ben ik 20 kg afgevallen en van maat 46 naar maat 38/40 gegaan. Na de personal training ben ik begonnen met bootcamp. Mijn conditie is erg vooruit gegaan en zolang ik de bootcamp blijf doen, blijft mijn conditie in vorm. Dit is erg noodzakelijk, omdat ik een longziekte heb. Ik ben al eens lid van een fitnessclub geweest, maar hand nooit de motivatie om er heen te gaan. Bij de bootcamp hangt een fijne sfeer, we moedigen elkaar aan, maken grapjes, maar zijn ook erg fanatiek.”

Testimonials 3
Testimonials 4
Nana

“Hoe breng ik onder woorden wat dit traject voor mij betekent? Laat ik beginnen met waar ik enkele maanden geleden stond:
Schuld. Het schuldgevoel dat ik niet meer zorg draag voor mijn lijf. We kennen het allemaal. De drukte van het dagelijks leven. We dragen al zorg voor zoveel aspecten van ons leven, dat sport en gezonde voeding soms onderaan dit, al zo lange, to-do lijstje komt te staan. Aan de ene kant heel begrijpelijk maar diep van binnen was het aan me aan het knagen.

Pijn. Iedere dag is pijn in meer of mindere mate deel van mijn leven. Hypermobiliteit en lage rugklachten zorgen ervoor dat mijn lijf niet altijd doet wat ik wil. Regelmatig voel ik mij niet de 28-jarige die ik ben. En ja, daar baal ik van.

Schaamte. Ik ben heel goed in anderen vertellen hoe mooi ik ze vind. Helaas kan ik mijzelf deze dienst mijzelf niet altijd even goed verlenen. Ik heb het er over de jaren moeilijk mee gehad. Ik wil tevreden zijn met mijn lichaam. Maar ben hier niet altijd even succesvol in gebleken.

Sinds ik met Mirjam aan de slag ben gegaan vallen er opeens puzzelstukjes op zijn plek, waarvan ik eigenlijk niet wist dat ik deze kwijt was. Ten eerste, ik ben bezig! Ik kan dat schuldgevoel aan de kant schuiven. Ik let op mijn voeding, sport ondertussen 3 keer per week en vind het nog leuk ook. Wie had dat gedacht. Het is een enorme boost voor mijn zelfbeeld. Niet omdat ik er meteen nou zoveel beter uitzie, maar omdat ik mij er eigenlijk niet bij neer kon leggen dat ik niet meer deed om voor mijn eigen gezondheid te zorgen.Mijn pijn is nog niet in verleden tijd. Maar ik ben samen met Mirjam en haar collega’s hard aan het werk om mijn spieren op te bouwen, zodat deze mijn over flexibele lijf beter bij elkaar kunnen houden. Iedere sessie heb ik het gevoel dichter bij mijn 28-jarige lijf te komen. Els ik zo doorga hoeft dat niet te stoppen bij 28!Nog even, en dan ben ik de schaamte voorbij. (Is natuurlijk het doel ;). Je onzeker voelen over je lijf is zo menselijk dat we dat niet zomaar buiten spel zetten. Toch heb ik me in jaren niet beter gevoeld. Al het bovenstaande heeft een grote bijdrage geleverd aan mijn zelfbeeld. En ik voel me vooral gesterkt dat schoonheid niet in de kilo’s zit. De mensen die ik heb leren kennen in de bootcamp en de verschillende coaches (met Mirjam in de spotlight) hebben me opnieuw doen realiseren dat wel wat dankbaarder mag zijn voor mijn hardwerkende lichaam. En de veranderingen die ik iedere week zie maken me enthousiast om door te blijven gaan. 32 centimeter in omtrek afgevallen in 6 weken.

En ik vind het allemaal nog leuk ook! Ik ben me steeds verder aan het verdiepen in de materie rondom de werking van het lichaam en de positieve en negatieve invloed die wij hier zelf op uit kunnen oefenen. Ook merk ik dat ik dit steeds vaker probeer toe te passen bij de doelgroep waar wij mee werken. Krachttraining is daadwerkelijk een uitdaging waarvan ik geniet. Conditietraining zal nooit mijn favoriet worden, maar neem ik er met alle liefde bij als het betekend dat ik in deze opwaartse flow verder kan gaan!

Mocht het nog open staan voor discussie binnen onze organisatie of het voortzetten van deze ft-initiatieven zin heeft, dan kan ik volmondig zeggen: Ja.”

Gaan wij samen aan de slag?
Scroll naar boven
Scroll naar top