Personal Training

Bootcampen

waar vindt de training plaats

Voor personal training komen wij naar jou toe. Dit kan bij je thuis, op het werk of ergens in de buurt zijn. Bijvoorbeeld in een park. Buiten trainen is heerlijk.

Veel mensen vinden het leuk om begeleiding te krijgen in een vertrouwde omgeving in plaats van in een drukke sportschool. Je hoeft bij ons de woning niet uit. Dit bespaart je reiskosten en reistijd!

Bij Sportcoach Rotterdam zit je niet vast aan vaste lessen, want jij bepaalt waar, wanneer en hoe laat jou het beste uitkomt! Het enige wat je nodig hebt is een kleine ruimte van ongeveer 4m2!

wat zijn de kosten

Bij Sportcoach Rotterdam zijn verschillende arrangementen mogelijk, vanaf 30, - per week! Doordat we geen gebruik maken van een sportschool kunnen we de kosten laag houden en wordt persoonlijke (sport) begeleiding voor iedereen betaalbaar!
Welk pakket je ook kiest, wij zorgen voor effectieve, gevarieerde en plezierige trainingen die speciaal zijn afgestemd op jouw lichaam en jouw persoonlijke doelen. Het is ook mogelijk om samen met een collega, vriend of vriendin een training te boeken. Een goede optie als je de kosten wilt delen en toch de voordelen wilt hebben van een personal training op maat.

Personal Training

inspiratie en motivatie

Uiteraard is jouw succes afhankelijk van een goede start en de juiste persoonlijke begeleiding. Daarom beginnen wij altijd met een grondig intakegesprek en een fitheidstest. In het gesprek bespreken we eventuele lichamelijke klachten en medicijngebruik.

Je persoonlijke doelen worden vastgesteld en aan de hand van al deze gegevens ontvang je van ons een trainingsprogramma dat helemaal op jouw lijf is geschreven..

Over Mirjam

Over Mirjam

Elk verhaal heeft een begin. Dit is het mijne: een kleine 20 kilo zwaarder en vele onsuccesvolle diëten geleden, schakelde ik zo’n 13 jaar geleden de hulp in van een personal trainer. En wat een verschil maakte dat.

Over Paolo

het team

Het team van Sportcoach Rotterdam bestaat uit Paolo, Nana en Mirjam. Samen hebben we inmiddels duizenden mensen geholpen om hun dromen en wensen te verwezenlijken op het gebied van een gezonde en structurele lifestyle.

Over Nana

inspiratie en motivatie

Beginnen met personal training kan je helpen om af te vallen, kracht- en fitnesstraining op te zetten of flexibeler te worden. Daarnaast is een personal trainer vaak niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon, een docent, een bron van inspiratie en motivatie.

Personal Training 1

Stap 1: Gewoontes Veranderen

Gewoontes Veranderen: Veel mensen hebben moeite om hun lifestyle aan te passen.Natuurlijk moet je jezelf daar echt de tijd voor geven.Het valt

Scroll naar top