Ons Team

Mirjam Koornneef

CEO

Elk verhaal heeft een begin. Dit is het mijne:

Een kleine 20 kilo zwaarder en vele onsuccesvolle diëten geleden, schakelde ik zo’n 15 jaar geleden de hulp in van een personal trainer. Wat een verschil maakte dat. Ik voelde me zoveel energieker, fitter en veel zelfverzekerder. Uiteraard is overgewicht ook niet goed voor je gezondheid, dus nu wist ik ook dat het voor mijn lichaam veel beter was.

Ik besefte al snel dat ik andere vrouwen hier ook bij wilde helpen. Want hoe fijn is het om je helemaal goed te voelen?!

Ik ben diverse personal training -en sportopleidingen gaan volgen en ik ben mijn eigen onderneming gestart. Inmiddels heb ik honderden vrouwen mogen coachen en heb ik succesvolle en vooral mooie resultaten bereikt! Bekijk ze hier.

Ook ben ik in de afgelopen jaren moeder geworden en tijdens mijn zwangerschap kwam ik 20 kilo aan. Deze ben ik ook weer blijvend kwijt geraakt. Ik kan zeggen dat ik nu een fitte vrolijke moeder ben die achter haar kind kan aanrennen. Ik gun iedere moeder dat!

Ik ben nu bijna 20 jaar ondernemer en daarvoor is het ook belangrijk om gezond en fit te zijn. Ik zeg altijd ‘voor je veertigste zorgt je lichaam voor jou en na je veertigste moet jij voor je lichaam zorgen’.

Mocht je je herkennen in mijn verhaal en ook voor een gezonde en fitte versie van jezelf willen gaan, vraag dan vrijblijvend een gesprek aan.

Groetjes Mirjam

Over Paolo

Paolo

TRAINER

Ik ben een Italiaanse trainer en woon sinds 6 jaar in Nederland. Ik heb besloten om Italië te verlaten en ervaring op te doen in het buitenland want ik vind het leuk om mijzelf op deze manier uit te dagen. 

Nu is het jouw beurt!

Wat is jouw verhaal en waarin herken jij jezelf?

Scroll naar boven
Scroll naar top