Maatwerk

 

Bij Sportcoach Rotterdam zijn verschillende arrangementen mogelijk vanaf € 30,00 per week! Doordat we geen gebruik maken van een sportschool kunnen we de kosten laag houden en wordt persoonlijke (sport)begeleiding voor iedereen betaalbaar!

 

Welk pakket je ook kiest, wij zorgen voor effectieve, gevarieerde en plezierige trainingen die speciaal zijn afgestemd op jouw lichaam en jouw persoonlijke doelen. Het is ook mogelijk om samen met een collega, vriend of vriendin een training te boeken. Een goede optie als je de kosten wilt delen en toch de voordelen wilt hebben van een personal training op maat.

 

Uiteraard is jouw succes afhankelijk van een goede start en de juiste persoonlijke begeleiding. Daarom beginnen wij altijd met een grondig intakegesprek en een fitheidstest. In het gesprek bespreken we eventuele lichamelijke klachten en medicijngebruik.

Je persoonlijke doelen worden vastgesteld en aan de hand van al deze gegevens ontvang je van ons een trainingsprogramma dat helemaal op jouw lijf is geschreven.

 

Wil je een plan op maat? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven
Scroll naar top