Jouw hulp bij afvallen
in regio Rotterdam

Voor hulp bij het afvallen schakel je een personal trainer van Sportcoach Rotterdam in. Ons team heeft inmiddels duizenden mensen geholpen hun doel op een effectieve manier te bereiken. Ga je aan de slag met een van onze personal trainers om te kunnen afvallen?

Afvallen

 Dan kun je rekenen op een persoonlijke aanpak, waarbij je niet alleen sport- en voedingsadvies ontvangt, maar waarbij ook naar je hele levensstijl wordt gekeken.

Hulp bij afvallen met een plan op maat van onze personal trainer nabij Rotterdam

Een personal trainer van Sportcoach Rotterdam begrijpt dat onder begeleiding afvallen bij iedereen om een andere aanpak vraagt. Daarom schenken wij veel aandacht aan het maken van een plan op maat. Wist je bijvoorbeeld ook dat we speciale programma’s hebben voor moeders die willen afvallen na de zwangerschap? Wat jouw situatie ook is, het begint allemaal bij een goede intake. We starten met een fitheidstest en stellen vervolgens jouw persoonlijke doelen op. Hieruit vloeit een persoonlijk plan waar we samen mee aan de slag gaan.

Plezier staat voorop!

Wat we het allerbelangrijkst vinden is dat je plezier hebt tijdens de training. Een nieuwe en gezondere levensstijl hoeft een gelukzalig leven namelijk niet in de weg te staan. Wij laten je graag zien hoe je op een gezonde manier afvalt én hoe je tegelijkertijd blijft genieten van de leuke dingen in het leven. Naast hulp bij afvallen, helpen we je ook fitter en krachtiger te worden.

Laagdrempelig afvallen onder begeleiding bij jou thuis in Den Haag of Rotterdam

Jouw hulp bij afvallen in regio Rotterdam 2

Voor veel mensen is het een grote stap om bij het afvallen hulp te vragen aan een personal trainer. Wij maken afvallen een stuk laagdrempeliger door trainingen aan te bieden op een plek in Rotterdam of Den Haag die jij zelf uitkiest! Kies dus voor een plek waar jij je lekker voelt. Dit kan bij jou thuis zijn, maar is ook mogelijk in de buitenlucht. Er zijn genoeg fijne plekken in Rotterdam en Den Haag waar je kunt beginnen met afvallen onder begeleiding van een personal trainer, zoals een park of het strand.

Afvallen met behulp van een personal trainer hoeft niet duur te zijn

Wil je graag professionele hulp bij het afvallen maar wil je hier niet te veel geld aan kwijt zijn? Doordat we mensen helpen afvallen onder begeleiding op een zelfgekozen locatie in Rotterdam of Den Haag kunnen we de kosten laag houden. Al vanaf € 59,95 per maand schakel je bij ons een personal trainer in. Wil je jezelf aanmelden? Vul dan het aanmeldformulier in en kies zelf het tijdstip waarop je aan de slag gaat. Dit kan van 7.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds en zelfs in het weekend! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0650227495.

Neem contact op 

Ben je benieuwd naar de verschillende pakketten en prijzen voor een personal trainer in of rondom Den Haag? Of wil je meer weten over hoe een personal trainer jouw conditie verbetert, je spiermassa vergroot of je helpt afvallen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0650227495

Scroll naar boven
Scroll naar top