DIamond programma

Jouw journey begint hier.

Ben je gefrustreerd met je huidige levensstijl en wil je er deze keer een gegarandeerde verandering in brengen? Met mijn high-end Diamond programma bouwen we samen aan een verandering waar je jarenlang van profiteert! Je wordt ondersteund door een volledig team die al honderden vrouwen zoals jij hebben geholpen met langdurige verandering. Oh en voordat ik het vergeet: het is niet voor niets een super deluxe programma. Je krijgt verbluffende extra’s waaronder een luxe lunch en een online leeromgeving. Wil je meer weten? Scroll dan verder! 

Ben je er al uit? Druk dan snel op de knop en zet de eerste stap naar een betere ‘ik’!

Sportcoach Rotterdam13

Herken jij jezelf hierin?

  • Je bent succesvol en goed in wat je doet, maar ook gefrustreerd; je bent klaar met je gewicht en levensstijl
  • Je snakt ernaar jezelf naar een next level te tillen, en je weet dat je begeleiding nodig hebt
  • Je neemt je gezondheid serieus, en wil serieus, niet bij de neus genomen worden door loze dieet beloftes
  • Jij en je lijf verlangen naar blijvende resultaten, geen quick fix
  • Je bent klaar voor een no-nonsense commitment en bereid te investeren: tijd, geld en energie

HEt is lastig.

Zo zeker als jij je voelt in je baan, zo onzeker voel jij je over je gewicht. Je zit niet lekker in je vel en dat wil je wel, niets liever zelfs. In zekere zin zit je succes in de weg want het gaat altijd voor. Eerst je werk, dan de rest, inclusief je gezondheid, voeding en gewicht. 

Misschien wil je ook een beter voorbeeld zijn voor je kinderen en je partner, of voor je omgeving in het algemeen. Onbewust geef je hen jouw visie op gezondheid en je gevoel over jezelf door. Dat weet je, het doet pijn, je bent ready for change.

De kennis is er. De motivatie is er. De bereidheid is er. Nu gaat het om doen. Om de knoop door te hakken en actie ondernemen.
Tegelijk zoek je een no-nonsense aanpak, waarbij je zelf verantwoordelijk wordt gehouden voor je resultaten.
Je wilt blij en gelukkig zijn met jezelf en bruisen van energie.
 
Wat je wil is 100% genieten van je succes, met hulp van voeding, coaching en beweging! 
 
 
Diamond 1

We gaan je laten ervaren dat compassie in combinatie met commitment het verschil maakt. Dat persoonlijke coaching luchtig kan zijn en dat samen naar oplossingen zoeken precies dat is wat je nodig hebt.

Ik help je om de behaalde resultaten te behouden voor de rest van je leven. Dat heb ik inmiddels bij honderden vrouwen mogen doen. 100% van mijn klanten realiseert een fitte, gezonde levensstijl en groeien door naar de beste versie van zichzelf. Dit programma is perfect voor bijzonder enthousiaste en gemotiveerde vrouwen die willen investeren in hun gezondheid en lifestyle. Vrouwen die echt een blijvende verandering in hun levensstijl willen realiseren, onder professionele en persoonlijke begeleiding.

Mijn belofte aan jou

Sportcoach Rotterdam5

Zero Tolerance, 100% compassie

Het No-Nonsense lifestyle, sport en coach programma werkt uitsluitend op basis van toelating. Het is niet voor iedereen geschikt.  Toelating gebeurt op basis van motivatie. Er is niets vrijblijvend aan dit programma. Als jij niet de absolute wil hebt om een geweldig resultaat te behalen, dan is ons programma helaas (nog) niet voor jou. We verwachten van jou 100% inzet, en dat mag je ook van ons verwachten. Maak je klaar voor blijvende verandering en een verrassing. Je zult verbaasd zijn van het resultaat, dat beloven we je. We hebben inmiddels al honderden vrouwen geholpen om de meest succesvolle, no-nonsense versie van zichzelf te worden.

DOEL BEHAALD? Dan belonen we jou met een nieuwe look! Je krijgt een gratis knip/styling beurt en een fotoshoot. Daarnaast krijg je een prachtig cadeau van ons en gaan we jouw succes vieren tijdens een heerlijke lunch.

Kwaliteit bovenaan:
VIP-DAG MET ARTS EN MEDISCHE BLUE PRINT

Voordat we van start gaan, plannen we een VIP dag in, waarbij we een uitgebreide intake doen met hulp van een lifestyle en preventie-arts die meer dan 25 jaar ervaring heeft op dit vlak.  Hij meet gedurende twee weken jouw glucosewaarden (hierop word je voeding aangepast), je wordt gewogen, je bloeddruk wordt gemeten, we bepalen je vetpercentage en je krijgt een allergie test en bloed geprikt. De focus ligt enerzijds op je medische geschiedenis, anderzijds op jouw (gezonde) verlangen voor de toekomst. Samen bepalen we jouw doelen, we stellen vast waar je bent en waar je naar toe wil. 
Het resultaat van de VIP dag is een persoonlijke blueprint. Dat is je uitgangspunt voor het traject, tussendoor word je regelmatig opnieuw gewogen en getest. We monitoren je lichaam continu om gezondheidsrisico’s uit te sluiten.

Wat kun je van mij verwachten?

LIFESTYLE COACHING

Iedere week meten en wegen we je. Daarnaast gaan we in gesprek over de belangrijkste levenspatronen: je slaap, rust, beweging en voeding.
We kijken wat er goed ging en waar verbeterpunten liggen. We doen alles samen, we helpen je waar nodig. You never walk alone!
In onze wekelijkse (online) bijeenkomsten hebben we alle tijd en rust om jou de aandacht en aanmoediging te geven die je nodig hebt en verdient.

Personal Training

Je ontvangt wekelijks personal training aan huis of vlakbij je thuis, net wat je fijn vindt. Op basis van je blueprint en persoonlijke doelen trainen we een uur keihard; no mercy! Maar wel vanuit begrip en compassie. De trainingen zijn gevarieerd en afwisselend, daar zorgen we voor. No bore-out! We stellen de ideale cocktail samen voor jouw lichaam en geest, zodat jouw doelen en wensen haalbaar zijn. Je werkt aan je ideale zelf.

VOEDING

Op basis van de metingen die wij voor jou uitvoeren, ontwerpen we een voedingsplan op maat. Je krijgt het complete pakket voorgeschoteld, inclusief maaltijden, recepten, boodschappenlijstjes en praktische tips.  Dit voedingsplan ondersteunt jou om je doelen te halen én zelfstandig te behouden. Je kunt jouw voeding zelfs ‘kant en klaar’ via ons ontvangen, mocht je dat willen. No excuses om jouw meest fantastische zelf te worden!

EXTRA

Tijdens het hele programma mag je gebruik maken van onze Small Group Trainingen en Bootcamps. Daarnaast ontvang je een werkboek en online video’s met gratis extra trainingen. Je krijgt  een eigen sporthanddoek, bokshandschoenen en een sporthorloge, het hoort allemaal bij dit unieke high end arrangement. Daarnaast krijg je gratis supplementen tijdens het gehele traject.

Programma onderdelen

DEze mensen gingen je voor

Diamond 2
Sandra

Heel lang wilde het afvallen maar niet lukken. Ik heb in de afgelopen jaren heel veel verschillende pogingen gedaan, maar niets hielp. De coaching van Mirjam heeft daar eindelijk verandering in gebracht. De verandering van mijn leefstijl heeft mij enorm geholpen. Ik ben dan ook heel veel gewicht kwijt: ruim 40 kg! Ik ben van het gezonde leven aan het genieten. De persoonlijke begeleiding is een geweldige motivatie om door te blijven gaan!

Diamond 3
Roy

Jarenlang worstelde ik met mijn overgewicht. Tót ik door een collega werd gewezen op het programma van Mirjam. Zij had er aan deelgenomen en was laaiend enthousiast. Ik heb me direct aangemeld en inmiddels ben ik 5 weken bezig met de voedingsadviezen en trainingen. Ik ben al 10 kilo afgevallen, voel mij fitter dan ik mij in lange tijd gevoeld heb en ben uitermate gemotiveerd om mijn uiteindelijke doel te bereiken. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst en een gezonder leven. Inmiddels zijn er 40 kg af!

Diamond 4
Samira

Mirjam heeft me vele manieren gegeven om makkelijk op dieet te gaan. Het gaat hartstikke goed. Ik ben van 107 naar 77 kg gegaan, dus ruim 30 kg!! dat is een grote stap vooruit. Gebruik de tips en val ook zoveel af en voel je weer lekker fit!

Diamond 5
Willem

Het traject met Mirjam was voor mij heel prettig. De tijden van sporten pasten prima in mijn werkagenda. Daarnaast was het een positieve stok achter de deur. Na 3 maanden ruim 107 cm kwijt en bijna 15 kg! Veel fitter en energieker!

Jouw investering

€5.500,- in een keer

€1.375,- per maand

Sportcoach Rotterdam8

Jouw programma OP maat gemaakt

Het is tijd voor verandering.

Ben je je overgewicht nu écht helemaal zat? Klaar met urenlang zoeken naar nieuwe outfits omdat je je nergens comfortabel in voelt? Ben je klaar met diëten uitproberen die uiteindelijk niet blijven plakken? 

Ik snap je helemaal. Leven op deze manier vindt niemand fijn. 

Met mij zorgen we voor blijvend resultaat met alle comfort, kwaliteit en luxe. Samen met mij zul je nieuwe wegen in slaan waar je zelf nooit van had durven dromen. We bouwen samen aan een levensstijl waar je jarenlang van profiteert. Dan kun je al jouw struggles door de wc spoelen en focussen op wat écht belangrijk is: de balans tussen fysieke en mentale gezondheid terugvinden. 

Boek nu jouw call. 

Zet je eerste stap naar langdurige verandering. Laten we ervoor gaan!

Scroll naar boven
Scroll naar top