DIamond programma

Herken jij jezelf hierin?

  • Je bent succesvol en goed in wat je doet, maar ook gefrustreerd; je bent klaar met je gewicht en levensstijl
  • Je snakt ernaar jezelf naar een next level te tillen, en je weet dat je begeleiding nodig hebt
  • Je neemt je gezondheid serieus, en wil serieus, niet bij de neus genomen worden door loze dieet beloftes
  • Jij en je lijf verlangen naar blijvende resultaten, geen quick fix
  • Je bent klaar voor een no-nonsense commitment en bereid te investeren: tijd, geld en energie
  • Je zoekt een compassievolle, no-nonsense aanpak die professioneel én persoonlijk is
  • Je voelt je veilig bij een team, waaronder een sportarts, dat al honderden vrouwen naar de beste versie van zichzelf heeft begeleid
  • Je wordt blij van verrassende extra’s, zoals een restyling (haar), eigen bokshandschoenen (bam), een fotoshoot na je transformatie(oh yeah) en een feestelijke lunch om jouw succes te vieren
Zo zeker als jij je voelt in je baan, zo onzeker voel jij je over je gewicht. Je zit niet lekker in je vel en dat wil je wel, niets liever zelfs. In zekere zin zit je succes je in de weg want het gaat altijd voor. Eerst je werk, dan de rest, inclusief je gezondheid, voeding en gewicht. Misschien wil je ook een beter voorbeeld zijn voor je kinderen en je partner, of voor je omgeving in het algemeen. Onbewust geef je hen jouw visie op gezondheid en je gevoel over jezelf door. Dat weet je, het doet pijn, je bent ready for change. De kennis is er. De motivatie is er. De bereidheid is er. Nu gaat het om doen. Om de knoop doorhakken en actie ondernemen. Voor je gevoel heb je goede begeleiding nodig en een compassievolle aanpak; die liefdevolle ‘schop onder de kont’. Tegelijk zoek je een no-nonsense én no bullshit aanpak, waarbij je zelf verantwoordelijk wordt gehouden voor je resultaten. Resultaten moeten duurzaam zijn, geen quick fix. Je wilt niet terugvallen in oude gewoonten maar jezelf een nieuwe levensstijl aanmeten.  Je wil blij en gelukkig zijn met jezelf en bruisen van energie. Wat je wil is 100% genieten van je succes, met hulp van voeding, coaching en beweging! Vanuit onze expertise en no nonsens aanpak maar met aandacht voor jouw persoonlijke leerstijl, wensen en behoeften hebben wij een 4 maanden programma ontwikkeld.

We gaan je laten ervaren dat compassie in combinatie met commitment het verschil maakt. Dat persoonlijke coaching luchtig kan zijn, en dat samen naar oplossingen zoeken precies dat is wat je nodig hebt.

Voor wie?

Dit programma is uitsluitend bestemd voor bijzonder enthousiaste en gemotiveerde vrouwen die willen investeren in hun gezondheid en lifestyle. Vrouwen die echt een blijvende verandering in hun levensstijl willen realiseren, onder professionele en persoonlijke begeleiding.

Ik help je om de behaalde resultaten te behouden voor de rest van je leven. Dat heb ik inmiddels bij honderden vrouwen mogen doen. 100% van mijn klanten realiseert een fitte, gezonde levensstijl en groeien door naar de beste versie van zichzelf.

- Mirjam Koornneef

Wat zit er inbegrepen?

VIP-DAG MET ARTS EN MEDISCHE BLUE PRINT
Voordat we van start gaan, plannen we een VIP dag in, waarbij we een uitgebreide intake doen met hulp van een lifestyle en preventiearts die meer dan 25 jaar ervaring heeft op dit vlak.  Hij meet gedurende twee weken jouw glucosewaarden (hierop word je voeding aangepast), je wordt gewogen, je bloeddruk wordt gemeten, we bepalen je vetpercentage en je krijgt een allergie test en bloed geprikt. De focus ligt enerzijds op je medische geschiedenis, anderzijds op jouw (gezonde) verlangen voor de toekomst. Samen bepalen we jouw doelen, we stellen vast waar je bent en waar je naar toe wil. 
Het resultaat van de VIP dag is een persoonlijke blueprint. Dat is je uitgangspunt voor het traject, tussendoor word je regelmatig opnieuw gewogen en getest. We monitoren je lichaam continu om gezondheidsrisico’s uit te sluiten.

PERSONAL TRAINING

Je ontvangt wekelijks personal training aan huis of vlakbij je thuis, net wat je fijn vindt. Op basis van je blueprint en persoonlijke doelen trainen we een uur keihard; no mercy! Maar wel vanuit begrip en compassie. De trainingen zijn gevarieerd en afwisselend, daar zorgen we voor. No bore-out! We stellen de ideale cocktail samen voor jouw lichaam en geest, zodat jouw doelen en wensen haalbaar zijn. Je werkt aan je ideale zelf.

VOEDING
Op basis van de metingen die wij voor jou uitvoeren, ontwerpen we een voedingsplan op maat. Je krijgt het complete pakket voorgeschoteld, inclusief maaltijden, recepten, boodschappenlijstjes en praktische tips.  Dit voedingsplan ondersteunt jou om je doelen te halen én zelfstandig te behouden. Je kunt jouw voeding zelfs ‘kant en klaar’ via ons ontvangen, mocht je dat willen. No excuses om jouw meest fantastische zelf te worden!

LIFESTYLE COACHING
Iedere week meten en wegen we je. Daarnaast gaan we in gesprek over de belangrijkste levenspatronen: je slaap, rust, beweging en voeding.
We kijken wat er goed ging en waar verbeterpunten liggen. We doen alles samen, we helpen je waar nodig. You never walk alone!
In onze wekelijkse (online) bijeenkomsten hebben we alle tijd en rust om jou de aandacht en aanmoediging te geven die je nodig hebt en verdient.

EXTRA
Tijdens het hele programma mag je gebruik maken van onze Small Group Trainingen en Bootcamps. Daarnaast ontvang je een werkboek en online video’s met gratis extra trainingen. Je krijgt  een eigen sporthanddoek, bokshandschoenen en een sporthorloge, het hoort allemaal bij dit unieke high end arrangement. Daarnaast krijg je gratis supplementen tijdens het gehele traject.

Toelating

Het No-Nonsense lifestyle, sport en coach programma werkt uitsluitend op basis van toelating. Het is niet voor iedereen geschikt.  Toelating gebeurt op basis van motivatie. Er is niets vrijblijvend aan dit programma. Als jij niet de absolute wil hebt om een geweldig resultaat te behalen, dan is ons programma niet voor jou. We verwachten van jou 100% inzet, en dat mag je ook van ons verwachten.
 

Zero Tolerance, 100% compassie

Het No-Nonsense lifestyle en sport programma van Mirjam Koornneef werkt op basis van een toelating. Er wordt ook een zero tolerance beleid gehanteerd ten aanzien van alcohol en drugs misbruik. We nemen wekelijks een alcohol test af en je bloedwaardes worden gemeten voor de start en bij beëindiging. Maar, het is de moeite waard. Maak je op voor verandering en verrassing. Je zult jezelf verbazen, dat beloven we je. We hebben inmiddels al honderden vrouwen geholpen om de meest succesvolle, no-nonsense versie van zichzelf te worden.

DOEL BEHAALD? Heb jij je doelen behaald? Dan belonen we jou met een nieuwe look! Je krijgt een gratis knip/styling beurt en een fotoshoot. Daarnaast krijg je een prachtig cadeau van ons en gaan we jouw succes vieren tijdens een heerlijke lunch.

100% investeringsbeleid

Als je toegelaten wordt voor dit unieke high end programma zijn er twee opties:
Het 4-maandenprogramma nu voor eenmalig €5.500 i.p.v. €7500 óf €1.375 per maand i.p.v €1875.

Deze deal geldt tot 1 september 2022! 

Programma onderdelen

Scroll naar top